Supradyn Immune Kids gumivitamin narancs-eper 100x Vitaminok gyerekeknek 4 839 Ft
  • Kiárusítás!
  • -630 Ft
  • Új
4 249 Ft4 879 Ft
Marslakócskák Gummi bodza gumitabletta 60x Vitaminok gyerekeknek 4 759 Ft
  • Kiárusítás!
  • -700 Ft
  • Új
4 199 Ft4 899 Ft
Magne B6 bevont tabletta 100x [CSAK_SZEMÉLYES_ÁTVÉTEL] Vitaminok, nyomelemek 4 975 Ft
  • Kiárusítás!
  • -556 Ft
  • Új
4 469 Ft5 025 Ft
Rennie cukormentes rágótabletta 60x [CSAK_SZEMÉLYES_ÁTVÉTEL] Emésztőrendszer 3 839 Ft
  • Kiárusítás!
  • -550 Ft
  • Új
Bioco Szerves Magnézium B6 tabletta 90x Vitaminok gyerekeknek 4 469 Ft
  • Kiárusítás!
  • -450 Ft
  • Új
4 019 Ft4 469 Ft
  • Új
  • -2 000 Ft
GAL Relax kapszula 60X
GAL Relax kapszula 60X

GAL Relax kapszula 60X

Vásárlói vélemény(0)
5 990 Ft
7 990 Ft
2 000 Ft megtakarítás

(Egységár 74 Ft db)

Adóval együtt

Korábbi, sikeres termék új életre kelhetett, és citromfű-kivonat, valamint zöldteából nyert L-teanin aminosav mellett immár golgotavirág-kivonatot és egy élelmiszerekben is megtalálható, növényi fermentációval előállított neurotranszmittert, gamma-aminovajsavat (GABA) is tartalmaz. Bár a zöldtea alapvetően stimuláló hatású, egyes fajtáik magas L-teanin- és GABA-tartalommal bírnak és nyugtató hatásúak.

Mennyiség
  • Akció!Akció! INGYENES SZÁLLÍTÁS 35000Ft összérték felett
  • Biztonságos fizetésBiztonságos fizetés Simplepay modullal
  • Legkedvezőbb díj:Legkedvezőbb díj:GLS csomagautomata csak 990 Ft!

Adagolási javaslat: Mindennapos általános használatra akkor javasoljuk, ha a stressz a mindennapjai része. Ez esetben napi kétszer (pl. reggel és délután), alkalmanként 1-2 kapszula bevételét javasoljuk. Egyéb esetben alkalmi használatát ajánljuk, amikor nyugalomra vágyunk, nyugtalanság, idegesség, feszültség esetén. Ilyenkor 1-3 db bevételét javasoljuk. Nem álmosít, így nappal is szedhető, akár munka közben is, de amennyiben nyugtalanság miatt alszunk nehezen, olyankor is jó ötlet (1-3 db). Kávé mellé is érdemes kipróbálni, amennyiben a kávé stimuláló hatására vágyunk, de az idegességet fokozó hatására nem (1-2 db). Nem javaslunk egyszerre 3 db-nál többet szedni, ahogy naponta 6 db-nál többet sem.

Figyelem: Várandósság alatt csak orvosa jóváhagyásával fogyassza.

Modern életvitelünk velejárója az állandó, kisebb-nagyobb mértékű, krónikus stressz, idegesség, szorongás, aggódás. Ezt okozhatják külső tényezők (pl. zajok, telefon, hideg stb.) vagy belső tényezők is (észrevétlen, gyakori gondolatok vagy éppen tudatos gondolatok, amelyeket nehezen tudunk elkerülni, pl. problémákon való rágódás). És persze okozhatják olyan egyértelmű dolgok is, mint pl. a túlhajszoltság. Amit észreveszünk, azt ráfordított energiával ki tudjuk küszöbölni. Amiket nem veszünk észre, azokat pszichoterápiával, meditációval vagy egyéb módszerekkel felismerhetjük és megoldhatjuk. Stresszforrásaink többségét akár észre sem vesszük.

Az egészséges táplálkozás, jó alvás, vitaminok és ásványianyagok, testmozgás, rendszeres meditálás, imádkozás, relaxációs gyakorlatok, pszichoterápia mind sokat segíthetnek. Szerencsére ezek mellett vannak olyan természetes hatóanyagok, gyógynövénykivonatok is, amelyek szintén hatékonyak a krónikus és akut stressz, idegesség, szorongás ellen, és hosszútávon is szedhetőek, sőt, sokszor egyéb előnyös hatásaik is vannak (pl. alvás segítése, anélkül, hogy nappali szedése álmosítana, antioxidáns hatás). Ide tartozik többek közt a citromfű, az L-teanin nevű speciális zöld tea-félékből származó aminosav is, ahogy a golgotavirág és a különböző élelmiszerekben és speciális zöld tea-félékben megtalálható gamma-aminovajsav (GABA) is. Relax termékünkben ezeket kombináltuk az egymást jól kiegészítő, szinergista hatásuk miatt. Közös bennük, hogy mindegyik fokozza a nyugtató hatású GABA neurotranszmitter szintjét és hatását az agyban, de mindegyik más-más mechanizmuson keresztül. Ez azért is érdekes, mert a közvetlenül szedett GABA nehezen jut át a vér-agy-gáton (bár ettől még közvetett módon, a perifériás idegrendszerre való hatásán keresztül a szájon át szedett GABA is hathat az agyra, központi idegrendszerre). A felsorolt összetevőknek e fontos GABA-rendszer javítása tehát közös jellemzője, de mivel különböző módon érik el, így pusztán a GABA-szintet növelő hatásukban is kiegészítik egymást. Már emiatt is jó ötlet kombinálni őket, azonban mindegyiknek megvannak a GABA-szint növelésén túl is az egyedi hatásaik (dopaminra, szerotoninra, acetil-kolinra, agyhullámokra és kortizolra gyakorolt hatásuk), amelyek révén nemcsak erősítik, hanem ki is egészítik egymás hatását (szinergia). A cél egy olyan termék kifejlesztése volt, ami nappal szedve nem okoz álmosságot, de nyugtat és oldja a stresszt, szorongást, csökkenti az izgatottságot.

560731

Adatlap

Gyógyszer
Nem
Vényre
Nem
Támogatott
Nem
EP kártyára
Nem
Egységnév
DB
Egységár
99
Újdonság
Nem
Kiemelt
Nem
Tárolás
Szobahőmérsékleten tartandó
Termék besorolás
Nincs megadva
Termék forma
Tea
Csak személyes átvétellel
Nem
Alma akciós újságban
Nem
Kedvezményes
Nem

Megadott referenciák

Még nincsenek vásárlói vélemények.

Vásárlói vélemény írása
GAL Relax kapszula 60X

A termék vásárlói ezt is megvették:

GAL Relax kapszula 60X Nyugtatók 5,990.00

GAL Relax kapszula 60X

5 990 Ft
7 990 Ft
2 000 Ft megtakarítás

(Egységár 74 Ft db)

Adóval együtt