Reumablok Forte krém 125ml Izom, ízület 2 490 Ft
 • Kiárusítás!
 • -1 419 Ft
 • Új
2 490 Ft3 909 Ft
Kitonail 80mg/g gyógyszeres körömlakk 3,3ml [CSAK_SZEMÉLYES_ÁTVÉTEL] Dermokozmetikumok 5 829 Ft
 • Kiárusítás!
 • -1 370 Ft
 • Új
Béres CalciviD7 filmtabletta 60x Nőgyógyászat 3 689 Ft
 • Kiárusítás!
 • -946 Ft
 • Új
3 689 Ft4 635 Ft
Centrum A-tól-Z-ig filmtabletta ÉTR. 100x Vitaminok, nyomelemek 7 860 Ft
 • Kiárusítás!
 • -1 710 Ft
 • Új
6 639 Ft8 349 Ft
 • Új
Beba Supremepro HA 1 400g
Beba Supremepro HA 1 400g

Beba Supremepro HA 1 400g

Vásárlói vélemény(0)
3 615 Ft

(Egységár 9 037 Ft kg)

Adóval együtt

A Beba SupremePro HA 1 hypoallergén csecsemőtápszer, melyben speciális eljárással átalakítják a tehéntej leginkább allergizáló anyagait, a fehérjéket. Így a Beba SupremePro HA 1 különösen azok csecsemőknek javasolt, akik tehéntej- vagy egyéb fehérjékkel szembeni allergiára veszélyeztetettek (pl. a család valamelyik tagja allergiás).

Mennyiség
 • Akció!Akció! INGYENES SZÁLLÍTÁS 35000Ft összérték felett
 • Biztonságos fizetésBiztonságos fizetés Simplepay modullal
 • Legkedvezőbb díj:Legkedvezőbb díj:EasyBox csomagautomatába előre fizetéssel csak 890ft!

Beba SupremePro HA 1 tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer fehérje-hidrolizátumból újszülött kortól kezdve – 400 g
Az anyatej, melynek összetételéről egyre többet tudunk meg, folyamatosan inspirálja innovációinkat. Az anyatejben a tejcukor és a zsírok mellett a harmadik legnagyobb mennyiségben előforduló szilárd összetevők az anyatej oligoszacharidok.

A BEBA SUPREMEpro HA 1 kizárólagos táplálékként adható csecsemőtápszer születéstől kezdve 6 hónapos korig, 6 hónapos kor felett pedig a vegyes étrend részeként azoknak az egészséges csecsemőknek, akik anyatej hiánya esetén tápszeres ellátásban részesülnek.

A fehérje-hidrolizátumból készült BEBA SUPREMEpro HA 1 olyan csecsemőtápszer, melyben speciális eljárással átalakítják a tehéntej leginkább allergizáló anyagait, a fehérjéket.

A BEBA SUPREMEpro HA 1 tejalapú, fehérje-hidrolizátumból készített anyatej-helyettesítő tápszer különösen olyan magas allergia rizikójú csecsemőknek javasolt, akik tehéntej- vagy egyéb fehérjékkel szembeni allergiára veszélyeztetettek.  Magas allergia rizikójú a csecsemő, ha egy vagy több elsőfokú rokonnál (szülő, testvér) fennáll valamilyen allergiás megbetegedés (táplálék-allergia, ekcéma, asztma, szénanátha).A tápszer összetétele miatt a csecsemő széklete egyes esetekben zöldes színű és lazább állagú lehet. Ha a csecsemő bizonyítottam tejfehérje allergiás, a BEBA SUPREMEpro HA 1 nem alkalmazható.

EGYEDÜLÁLLÓ FEHÉRJETECHNOLÓGIA, ami 150 éves kutatási tapasztalatunk felhasználásával, több évtizedes kutatómunka eredményeként jött létre.

L.REUTERI ÉLŐFLÓRA, ami a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 180 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát

Tudta-e?
A Lactobacillus reuteri a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 80 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát.
Tudta-e, hogy 150 éves kutatási tapasztalatunkat felhasználva, 50 éves kutatómunka eredményeképpen egyedülálló fehérjetechnológiával rendelkezünk.
Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeke későbbi életminőségét, ezért rendkívül fontos a helyes étrend kialakítása már ebben az életkorban is.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnődet! A BEBA SUPREMEpro HA 1 tápszer csak független orvosi, táplálkozástudományi, vagy gyógyszerészeti végzettségű személy vagy más anya- és gyermekgondozó szakemberek tanácsára ajánlott használni.

FIGYELMEZTETÉS
Forralatlan víztől, kifőzetlen cumisüvegtől vagy téves tápszerpor-hígítástól gyermeked megbetegedhet.
A nem megfelelő tárolás, elkészítés és etetés a baba egészségét veszélyezteti. Gyermekektől elzárva tartandó!

FIGYELMEZTETÉS
Egyszerre csak egy adag tápszert készíts el! Használd fel azonnal és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Evés közben ne hagyd gyermekedet felügyelet nélkül, mert félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható.

701183

Adatlap

Gyógyszer
Nem
Vényre
Nem
Támogatott
Nem
EP kártyára
Igen
Egységnév
kg
Egységár
9037
Újdonság
Nem
Kiemelt
Nem
Tárolás
Nincs megadva
Termék besorolás
Tápszer
Csak személyes átvétellel
Nem
Alma akciós újságban
Nem
Kedvezményes
Nem

Megadott referenciák

Még nincsenek vásárlói vélemények.

Vásárlói vélemény írása
Beba Supremepro HA 1 400g
Beba Supremepro HA 1 400g Baba-Mama 3 615 Ft

Beba Supremepro HA 1 400g

3 615 Ft

(Egységár 9 037 Ft kg)

Adóval együtt